Over mij

TUTORING - BIJLESSEN - STUDIEBEGELEIDING

christof de vaal, bijles, bijlessen, tutoring, hulp bij het studeren

Ik, leerkracht en tutor Christof de Vaal, heb enkele jaren geleden leerlingbegeleiding opgericht. Mijn doel is om zoveel mogelijk studenten naar een hoger niveau te tillen.  Naast mijn voltijdse lesopdracht in het Lucernacollege van Antwerpen geef ik na de schooluren en in het weekend bijles.  Hieronder vindt u mijn verhaal.

 

In 1999 studeerde ik af als graduaat in het studiegebied handelswetenschappen.  Later behaalde ik ook het diploma Master in de bedrijfskunde.  Beiden met onderscheiding.  Na een professionele carrière als hr-specialist en marketeer besloot ik een 12 jaren geleden in het onderwijs te stappen.


Ik heb me doorlopend bijgeschoold en heb verschillende diploma's en attesten behaald in de economische en financiële sector.

 

Sinds ongeveer 14 jaren ben ik werkzaam in het Lucernacollege Antwerpen als leerkracht economie, toegepaste economie en boekhouden.  Ik heb hier ook enkele jaren als zorgcoördinator gewerkt.


Het helpen en begeleiden van studenten geeft me veel voldoening.  Daarom ben ik gestart met het geven van bijlessen en studiebegeleiding aan hulpbehoevende kinderen.


Het motiveren van studenten is mijn grote troef.  Ik heb een groot empathisch vermogen en kan me gemakkelijk inleven in de leefwereld van de jongere.  Tijdens de bijlessen probeer ik het zelfvertrouwen te verhogen en nieuwe inzichten en leermethodes aan te bieden.


De bijlessen zijn er voor studenten van de lagere school tot en met het hoger onderwijs.


ENKELE VAN MIJN DIPLOMA'S

boekhouden bijles, bijlessen boekhouden

Master of Science in bedrijfskunde (VUB) - onderscheiding

Handelswetenschappen

optie bedrijfsbeheer

(KHM) - onderscheiding


economie bijles, bijlessen economie

fiscaliteit - financiële verslaggeving

module

UA


bijles wiskunde, wiskunde bijlessen

Ontwikkelingswerk

BTC-CTB


bijles frans, frans bijlessen

Sociaal arbeidsrecht

UPEDI